H EXELIXIS HORECA είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής αναψυκτικών, τροφίμων, ποτών και αναλώσιμων προϊόντων στη Βόρεια Ελλάδα. Eπισκέπτεται συνολικά πάνω από 1000 σημεία πώλησης στις περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και Λάρισας.
Καλύπτει μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που εμπορεύεται και καθημερινά αυξάνει και διαφοροποιεί την γκάμα της, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.
Blog
Αρχική
Blog
Κορυφαίοι
Η εταιρεία παραγωγής πτηνοτροφικών προϊόντων 'ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ'- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Α. ΑΕ βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμη και ασχολείται με την επεξεργασία νωπών και κατεψυγμένων πουλερικών.
Η εταιρία ΛΕΟΝΤΖΙΝΗ Ι. Α.Ε. ΚΡΕΑΤΩΝ η οποία φέρει διακριτικό τίτλο «ΣΤΟΧΟΣ» είναι μια εταιρία που εδρεύει στο Βιομηχανικό Πάρκο, στο Λάκκωμα Χαλκιδικής και δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων τα τελευταία χρόνια, με συνεχώς ανοδική πορεία.
Κύριος σκοπός της εταιρείας είναι να παρέχει στους επαγγελματίες του χώρου της μαζικής εστίασης, παραδοσιακά προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα και στις καλύτερες δυνατές τιμές.
Η εταιρεία Π.Πετράκογλου – Κ.Μπεκιάρη ειδικεύεται στις τροφοδοσίες καταστημάτων μαζικής εστίασης. Με αρκετά χρόνια στο χώρο των πωλήσεων, γνωρίζουν άριστα τις ανάγκες του επαγγελματία.
Η εταιρεία Δ. Εξηνταβελόνης – Σ. Αραμπατζή είναι μια σύγχρονη μονάδα εμπορίας και επεξεργασίας κρέατος που φέρει την σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στα είκοσι χρόνια από τη λειτουργία της κατέχει ήδη μια κυρίαρχη θέση στο χώρο της Τυποποίησης και Εμπορίας Κρέατος με Σύστημα Διασφάλισης της Υγιεινής των τροφίμων και μόνιμη παρακολούθηση Κτηνιάτρου για την εγγύηση των προϊόντων της.
Advertisements
ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ
Food Planet

freedelivery

Βασικοί κανόνες ενός σερβιτόρου
0
Ο τομέας της εστίασης ανήκει σε εκείνους που σε πείσμα κρίσης και συνθηκών γνωρίζει σταθερή άνοδο. Νέες επιχειρήσεις εστίασης κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους, βασιζόμενες, πολλές φορές σε πρωτότυπες ιδέες, που δημιουργούν τάσεις και «μόδες» και αποκτούν σταθερούς fans! Θεμέλιος λίθος μιας υγειούς επιχείρησης είναι η επιλογή της σωστής ομάδας συνεργατών. Κάθε μέλος της μικρής […]
Τι στόχους μπορεί να έχει κάποιος σε αυτή τη ζωή; Πολύ προσωπική ερώτηση. Γενικότερα όμως, φαντάζομαι ότι όλοι θέλουμε και προσπαθούμε να γίνουμε το καλύτερο που μας αναλογεί. Σωστοί άνθρωποι, με αρχές, ευτυχία κι επιτυχία σε όλους τους τομείς. Κάπως έτσι… Στο πλαίσιο αυτών των σκέψεων, έχω καταλήξει ότι η δουλειά σαν σερβιτόρος, είτε σε […]
Η Βρετανία είναι η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό χορτοφάγων στην Ευρώπη, φτάνοντας περίπου στο 11% του πληθυσμού. Ακολουθεί η Ιταλία με 10% και έπονται η Ισπανία κι η Γαλλία με μονοψήφιο ποσοστό. Η χορτοφαγία, ακόμα κι στην Ελλάδα αποκτά συνεχώς νέους οπαδούς που απολαμβάνουν τις γευστικότατες και αδιαμφισβήτητα υγιεινές προτάσεις της. Για όλες και […]
1. Δώστε γεύση με φρούτα, λαχανικά και βότανα Κάντε πιο ενδιαφέρουσα τη γεύση του νερού προσθέτοντας κομμάτια εσπεριδοειδών (π.χ. λεμόνι, πορτοκάλι) ή άλλων φρέσκων φρούτων (π.χ. καρπούζι, μούρα, ανανά κτλ.) ή λαχανικών π.χ. αγγουράκι ή φύλλα μέντας, δυόσμου ή τζίντζερ. 2. Έχετε πάντα στη δουλειά ΕΝΑ γεμάτο ποτήρι δίπλα σας! Το ποτήρι θα λειτουργεί ως […]
Για 4 άτομα• 2λουκάνικα μοσχαρίσια κομμένα σε ροδέλες• 1λουκάνικο χοιρινό κομμένο σε ροδέλες• 1φλ.χυμός φρεσκοτριμμένης ντομάτας• 1κ.σ.λάδι• 1μέτριο κρεμμύδι• 1σκελ.σκόρδο• 1κ.σ.σέλινο• 4λιαστές ντομάτες• 1καυτερή πιπεριά τσίλι Βάζουμε στο multi το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλινο, την καυτερή πιπεριά, τις λιαστές ντομάτες και τα χτυπάμε καλά. Τοποθετούμε τα λουκάνικα σε βαθύ σκεύος φούρνου και ρίχνουμε πάνω […]
Υλικά (για 10 κρέπες διαμέτρου 22 εκ.) 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη (κρυσταλλική) 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι 2 αυγά 30 γρ. βούτυρο αγελάδος (το ζεσταίνουμε σε ένα τηγανάκι μέχρι να λιώσει) 1 κουτ. γλυκού μπράντι (προαιρετικά) 240 γρ. φρέσκο γάλα πλήρες περίπου 60 γρ. βούτυρο (για το «ψήσιμο» των κρεπών) […]
Γιατί οι Εβραίοι και οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό… Το ότι οι Εβραίοι πρέπει να απέχουν πλήρως από την κατανάλωση χοιρινού αναφέρεται στο… Λευιτικό και στο Δευτερονόμιο της Παλαιάς Διαθήκης. Η απαγόρευση είναι παλαιότερη κατά αρκετές εκατοντάδες χρόνια της αντίστοιχης του Κορανίου, αλλά οι συνθήκες που οδήγησαν σε αυτές τις απαγορεύσεις είναι λίγο πολύ οι […]
Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις για το άνοιγμα ενός νέου εστιατορίου είναι η κουζίνα. Μια επαγγελματική κουζίνα χρειάζεται εξοπλισμό βιομηχανικής ποιότητας που θα αντέξει το πολυάσχολο και βαρύ πρόγραμμα του εστιατορίου. Ο σχεδιασμός και η διάταξη μιας κουζίνας εστιατορίου πρέπει να επιτρέπουν τη διαρκή ροή τροφίμων από την προετοιμασία μέχρι το σερβίρισμα. Μερικές φορές ένα νέο εστιατόριο έχει μια υπέροχη […]