H EXELIXIS HORECA είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής αναψυκτικών, τροφίμων, ποτών και αναλώσιμων προϊόντων στη Βόρεια Ελλάδα. Eπισκέπτεται συνολικά πάνω από 1000 σημεία πώλησης στις περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και Λάρισας.
Καλύπτει μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που εμπορεύεται και καθημερινά αυξάνει και διαφοροποιεί την γκάμα της, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.
Κορυφαίοι
Η εταιρεία παραγωγής πτηνοτροφικών προϊόντων 'ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ'- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Α. ΑΕ βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμη και ασχολείται με την επεξεργασία νωπών και κατεψυγμένων πουλερικών.
Η εταιρία ΛΕΟΝΤΖΙΝΗ Ι. Α.Ε. ΚΡΕΑΤΩΝ η οποία φέρει διακριτικό τίτλο «ΣΤΟΧΟΣ» είναι μια εταιρία που εδρεύει στο Βιομηχανικό Πάρκο, στο Λάκκωμα Χαλκιδικής και δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων τα τελευταία χρόνια, με συνεχώς ανοδική πορεία.
Κύριος σκοπός της εταιρείας είναι να παρέχει στους επαγγελματίες του χώρου της μαζικής εστίασης, παραδοσιακά προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα και στις καλύτερες δυνατές τιμές.
Η εταιρεία Π.Πετράκογλου – Κ.Μπεκιάρη ειδικεύεται στις τροφοδοσίες καταστημάτων μαζικής εστίασης. Με αρκετά χρόνια στο χώρο των πωλήσεων, γνωρίζουν άριστα τις ανάγκες του επαγγελματία.
Η εταιρεία Δ. Εξηνταβελόνης – Σ. Αραμπατζή είναι μια σύγχρονη μονάδα εμπορίας και επεξεργασίας κρέατος που φέρει την σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στα είκοσι χρόνια από τη λειτουργία της κατέχει ήδη μια κυρίαρχη θέση στο χώρο της Τυποποίησης και Εμπορίας Κρέατος με Σύστημα Διασφάλισης της Υγιεινής των τροφίμων και μόνιμη παρακολούθηση Κτηνιάτρου για την εγγύηση των προϊόντων της.
Advertisements
ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ
Food Planet

freedelivery

Υλικά
Για 4-6 άτομα
1 κιλό Ταχίνι από 100% πολτοποιημένο σουσάμι
700 γραμμάρια ζάχαρη
100 ml νερό
Για τη γέμιση
φιστίκια Αιγίνης αποφλοιωμένα
1κουταλιά του γλυκού βανίλια σκόνη
2 κουταλιές του γλυκού κακάο
1 ολόκληρη σοκολάτα λιωμένη
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα, βράζουμε την ζάχαρη με το νερό μέχρι να γίνει καραμέλα στους 125 βαθμούς (χρησιμοποιούμε θερμόμετρο ζάχαρης).
Για καλύτερο αποτέλεσμα, μετά τους 110 βαθμούς αρχίζουμε να ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να ασπρίσει.
Ρίχνουμε την καραμέλα σε ένα μεγάλο ανοξείδωτο μπολ πάνω στο ταχίνι. Αναδεύουμε το μείγμα.
Στη συνέχεια χρησιμοποιήσουμε μια σπάτουλα μαρίζ (από σιλικόνη) και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε τα υλικά της αρεσκείας μας (τα φιστίκια και τη σοκολάτα) για την γεύση και αναδεύουμε λίγο ακόμη.
Βάζουμε τον χαλβά σε παραλληλόγραμμο καλούπι. Τον αφήνουμε αρκετές ώρες να κρυώσει και σερβίρουμε.
ΠΗΓΗ http://www.sidagi.gr/